Cookies

Avís legal

 

El lloc web i el domini depuradoresosona.cat corresponen a Depuradores d’Osona SL (en endavant Depuradores d’Osona), amb CIF B60858982, domicili al Carrer de l’Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 4a planta – Consell Comarcal d’Osona, Ed. El Sucre, de Vic (CP 08500), telèfon 938 834 120 i adreça electrònica   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a Depuradores d’Osona o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. Depuradores d’Osona presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis i activitats. Depuradores d’Osona autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web. Depuradores d’Osona es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a https://www.depuradoresosona.cat/ (framing).

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Tot i que Depuradores d’Osona actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti.

Depuradores d’Osona es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.

Depuradores d’Osona no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

On som

Depuradores d'Osona

Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 4a planta

Consell Comarcal d'Osona - Edifici el Sucre 08500 Vic

 938 834 129

info@depuradoresosona.cat